Konsumenter krever at mat og drikke skal være trygge, og de holder dagligvarehandelen ansvarlig for avvik. Mattrygghet, kvalitet og bærekraftige prosesser begynner med primærproduksjonen. Det er dermed nødvendig for dagligvarehandelen å jobbe systematisk med mattrygghet i alle ledd i forsyningskjedene - fra produksjon til pakking og transport – for å forhindre avvik. Ved å innarbeide et styringssystem for mattrygghet viser du at din bedrift jobber aktivt og målrettet for å sikre produksjon av trygge næringsmidler eller fôr.
Næringsmiddel og mattrygghet
Forbrukerne tar mattrygghet og kvalitet for gitt. Og de burde kunne gjøre.

Mattrygghet
Et styringssystem for mattrygghet gjennom forsyningskjeden bidrar til å sikre trygg mat og drikke.
Havbrukstjenester
Vi leverer inspeksjons- og sertifiseringstjenester innen fiskeoppdrett og utstyr levert til næringen.
Sjømat
Fiskeoppdrett er verdens raskest voksende kategori innen matproduksjon.
Supply Chain Security and Management
Hvert steg i forsyningskjeden kan påvirke kvaliteten på sluttproduktet.
Produktsertifisering
Fremhev det lille ekstra ved ditt produkt
Relevante kurs
Næringsmiddel og Mattrygghet
Mer informasjon
Towards a Safe and Sustainable Food Supply Chain
Download our flyer
Comparison FSSC 22000 V 4.1 / FSMA (US FDA)
Global Food Safety Initiative
Kurs i sjømat og mattrygghet
Se vår kursportefølje
BRC Global Standards homepage
Safety and quality certification programme