DNVGL.no

Risikostyring

illustration image dnvgl.com

Prosessen går også ut på at du planlegger, analyserer og evaluerer risiko. Dette er et behov organisasjoner har, og i følge de nye ISO standardene er dette også et behov som bør være innført for å oppnå bedriftens hensikt og mål. 

En ting som forener alle DNV GL-ansatte, uavhengig av avdeling eller forretningsområde, er håndtering av risiko.

Hvis vi skal kunne si noe om hva som er trygt, og trygt nok, må vi forstå risiko. Det vil si både sannsynligheten for at noe går galt, samt konsekvensen av hendelsen.  Dette har vi lang erfaring fra på våre kjerneområder innen energy og maritime.

Risk management på mange områder

DNV GL kan hjelpe deg med risk management innenfor alle industrier som dekkes av våre fem forretningsområder:

Vil du vite mer om hva vi kan gjøre for din virksomhet befinner seg innenfor et av disse områdene? Ta kontakt, så hjelper vi deg med resten.

Lær om risk management med DNV GL

Ønsker du å lære mer om risk management og om hvorfor det er viktig for din organisasjon? Våre kurs vil gi deg kunnskap om hvordan din bedrift kan få en sunn og strukturert risikostyring. Les mer om hva vi kan gjøre for deg her.

Risk management-kurs hos DNV GL

I henhold til de nye ISO-standardene for risk management kan DNV GL tilby risk management kurs for bedrifter som har et behov for dette. 

I løpet av kurset vil du forstå hvordan risk management kan hjelpe deg å gjennomføre og arbeide med risikoanalyser av ditt styringssystem og prosesser i henhold til ISO-standardenes krav. Gjennom kurset vil du få innføring i og praktisk erfaring med risk management som verktøy. Du vil lære hvordan du kan bruke verktøyet til å prioritere og vurdere ressurser og aktiviteter for å oppnå mål. I tillegg vil du lære om hvordan dette kan redusere risiko. 

Ønsker du å delta på vårt risk management-kurs? Meld deg på her

Risk management innen HMS/praktisk risikovurdering 

Helse, miljø og sikkerhet er tre punkter som er viktige å håndtere på riktig måte i en bedrift. Dersom HMS ikke håndteres riktig, kan du risikere en usunn og farlig arbeidsplass for dine ansatte. Eksempler på dette kan være ulykker, skader, dårlige arbeidsforhold og arbeidsrelaterte sykdommer. 

DNV GL kan hjelpe din bedrift med riktig håndtering av HMS. Hos oss vil du finne de mest effektive metodene for å bedre personellsikkerheten i din virksomhet. 

Vi hjelper deg med risk management innen HMS, samt å styre risiko ved hjelp av skreddersydde tjenester og optimale metoder. Vi har erfaring fra mange ulike bransjer, og vi kan hjelpe deg å oppnå bedre resultater innen risikostyring. 

Ønsker du å vite mer om hva vi kan gjøre for risk management innen HMS i din bedrift? Da kan du lese om det her

Vi tilbyr også kurs i praktisk risikovurdering/risk management i HMS

Strategisk risk management 

I tillegg til de ovenstående kursene kan vi tilby et kurs i strategisk risikovurdering/risk management. Kurset gir en generell innføring i virksomhetsstyring når det gjelder prosesser, resultater, visjon og ledelsessystem. Kurset passer for ledere og personell med ansvar knyttet til risikostyring eller utvikling og styring av virksomhetens forretningsprosesser og styringssystemer. 

Risk Management fra Synergi Life

Vi kan også tilby programvaren The Risk Management, som kan hjelpe deg og din organisasjon med risk management-prosessen. Denne programvaren vil hjelpe deg med følgende:

  • Strukturere risiko på en effektiv måte 
  • Balansere risikomuligheter
  • Redusere ekstra kostnader 
  • Unngå tap fra uønskede hendelser
  • Prosessere alle deler av risk management

Ønsker du å vite mer om hva programvaren kan gjøre for deg og din organisasjon, kan du ta kontakt med oss eller lese mer om Synergi Life i våre brosjyrer, videoer og andre artikler.