DNVGL.no

Breadcrumbs

DNV GL har inngått samarbeid med EXPOSED

SHARE:
PRINT:
GLOBALGAP aquaculture
DNV GL har inngått samarbeid med EXPOSED Aquaculture Operations Centre. Målet er trygg og bærekraftig fiskeoppdrett.
  • Publisert:
  • Opphavsperson:
  • Nøkkelord: Business Assurance, Food and beverage
Kontakt:
EXPOSED logo

EXPOSED er et senter for forskningsdrevet innovasjon med hovedmål å utvikle kunnskap og teknologi for fiskeoppdrett på eksponerte lokasjoner for å bidra til en bærekraftig vekst for oppdrettsindustrien.

Gjennom samarbeidet med EXPOSED vil DNV GL engasjere seg i ulike prosjekter knyttet til regelverksutvikling for oppdrett i utsatte områder, håndtering av sikkerhet og risiko for marinestrukturer og operasjoner, samt designmetodikk og krav for nye oppdrettskonsepter. I samarbeidet vil DNV GL bidra med erfaringer fra akvakultur, maritim industri og olje & gass.

EXPOSED konsortiet samler en sterk gruppe partnere, inkludert verdensledende lakseoppdrettere, nøkkelleverandører innen service og teknologi, samt forskningsgrupper som SINTEF fiskeri og havbruk.

- Det er viktig for DNV GL å samarbeide med ledende forskningsgrupper og industriaktører i arbeidet med å utvikle en trygg og bærekraftig havbruksindustri. Med vår kompetanse og erfaring vil vi sammen med EXPOSED-partnerne utgjøre en sterk plattform for dette arbeidet, sier Liv Solveig Olafsson, avdelingsleder for DNV GL Noomas.