DNVGL.no

BRC Global Standard for næringsmiddeltrygghet versjon 7

BRC Global Standards for næringsmiddeltrygghet er en GFSI-godkjent internasjonal standard for produksjon av trygg mat. Kurset oppdaterer deg på endringene i standardene og hjelper deg igang med innføring av BRC Global Standard.

Kontakt oss

Marianne Pettersson
Training Coordinator

Ønsker du å delta?

Meld deg på her
SHARE:
PRINT:
MSC Principles and Criteria for Sustainable Fishing

Training Information

  • Varighet:

    1 dag

  • Forutsetninger:

    Det forutsettes grunnleggende kjennskap til HACCP-systemets oppbygging i henhold til Codex Alimentarus.

  • Når:
    Legg til i kalender 2018/01/16 09:00 2018/01/16 16:00 BRC Global Standard for næringsmiddeltrygghet versjon 7 BRC Global Standards for næringsmiddeltrygghet er en GFSI-godkjent internasjonal standard for produksjon av trygg mat. Kurset oppdaterer deg på endringene i standardene og hjelper deg igang med innføring av BRC Global Standard.
    https://www.dnvgl.no/training/brc-global-standard-for-naeringsmiddeltrygghet-versjon-7-52238
    Dette legger arrangementet til i din kalender. Vennligst husk å registrere deg for å delta på arrangementet.
    false YYYY/MM/DD akeGphYOczrmtQTfhmEQ22349

Oppsatte kurs

Dato
Sted
Tidspunkt
Pris
Dato
16. januar 2018
Sted
Veritasveien 1, Høvik
Tidspunkt
09:00-16:00
Pris
4900,-

Versjon 7 ble lansert i januar 2015. Alle virksomheter som er sertifisert i henhold til versjon 6 vil automatisk bli revidert etter versjon 7 på normalt revisjonstidspunkt etter 1. juli 2015.   

Målgruppe

Kurset passer for alle virksomheter som vurderer å innføre BRC standarden eller skal oppgradere til versjon 7. Målgruppen er personer med ansvar for trygg mat, leder og medlemmer i HACCP-grupper, og andre som ønsker å forbedre styringen med trygg mat. Det er ingen formelle krav til forkunnskaper, men det er en fordel å ha litt erfaring med trygg mat.  


Formål

Kurset skal gi en innføring i standardens oppbygging, de viktigste kravene, og endringene i versjon 7. Etter kurset skal deltagerne forstå hva som kreves for oppbygging og drift av et BRC sertifisert system, samt vite hva som kreves for å bli klar til versjon 7.  


Innhold 

Kurset omfatter følgende temaer:

  • Oppbygging av standarden 
  • Krav til ledelsen
  • Krav til HACCP
  • Krav til soneinndeling
  • Krav til råvarer
  • Krav til fremmedlegemekontroll
  • Krav til allergenhåndtering
  • Krav til kontroll av merking
  • Sertifiseringsordningen og gradering
  Kurset gjennomføres som forelesning med bruk av eksempler og oppgaver.