DNVGL.no

BRCGS Global Standard for Food Safety versjon 7

MSC Principles and Criteria for Sustainable Fishing

BRCGS Global Standards for næringsmiddeltrygghet er en GFSI-godkjent internasjonal standard for produksjon av trygg mat. Kurset oppdaterer deg på endringene i standardene og hjelper deg igang med innføring av BRC Global Standard.

Versjon 7 ble lansert i januar 2015. Alle virksomheter som er sertifisert i henhold til versjon 6 vil automatisk bli revidert etter versjon 7 på normalt revisjonstidspunkt etter 1. juli 2015.   

Målgruppe

Kurset passer for alle virksomheter som vurderer å innføre BRC standarden eller skal oppgradere til versjon 7. Målgruppen er personer med ansvar for trygg mat, leder og medlemmer i HACCP-grupper, og andre som ønsker å forbedre styringen med trygg mat. Det er ingen formelle krav til forkunnskaper, men det er en fordel å ha litt erfaring med trygg mat.  


Formål

Kurset skal gi en innføring i standardens oppbygging, de viktigste kravene, og endringene i versjon 7. Etter kurset skal deltagerne forstå hva som kreves for oppbygging og drift av et BRC sertifisert system, samt vite hva som kreves for å bli klar til versjon 7.  


Innhold 

Kurset omfatter følgende temaer:

  • Oppbygging av standarden 
  • Krav til ledelsen
  • Krav til HACCP
  • Krav til soneinndeling
  • Krav til råvarer
  • Krav til fremmedlegemekontroll
  • Krav til allergenhåndtering
  • Krav til kontroll av merking
  • Sertifiseringsordningen og gradering
  Kurset gjennomføres som forelesning med bruk av eksempler og oppgaver.

Kontakt oss

Randi_Sjurse
Randi Lohne Sjursen

Training Specialist

Kontakt meg

Se kursdatoer nederst på siden

Meld deg på her

Varighet:

1 dag

Forutsetninger:

Det forutsettes grunnleggende kjennskap til HACCP-systemets oppbygging i henhold til Codex Alimentarus.

Deltakeravgift:

4900,-

Versjon 7 ble lansert i januar 2015. Alle virksomheter som er sertifisert i henhold til versjon 6 vil automatisk bli revidert etter versjon 7 på normalt revisjonstidspunkt etter 1. juli 2015.   

Målgruppe

Kurset passer for alle virksomheter som vurderer å innføre BRC standarden eller skal oppgradere til versjon 7. Målgruppen er personer med ansvar for trygg mat, leder og medlemmer i HACCP-grupper, og andre som ønsker å forbedre styringen med trygg mat. Det er ingen formelle krav til forkunnskaper, men det er en fordel å ha litt erfaring med trygg mat.  


Formål

Kurset skal gi en innføring i standardens oppbygging, de viktigste kravene, og endringene i versjon 7. Etter kurset skal deltagerne forstå hva som kreves for oppbygging og drift av et BRC sertifisert system, samt vite hva som kreves for å bli klar til versjon 7.  


Innhold 

Kurset omfatter følgende temaer:

  • Oppbygging av standarden 
  • Krav til ledelsen
  • Krav til HACCP
  • Krav til soneinndeling
  • Krav til råvarer
  • Krav til fremmedlegemekontroll
  • Krav til allergenhåndtering
  • Krav til kontroll av merking
  • Sertifiseringsordningen og gradering
  Kurset gjennomføres som forelesning med bruk av eksempler og oppgaver.

Betingelser ved kurspåmelding

Om kursgjennomføringen

Utskrift av kursmateriell