DNVGL.no

Ledelsens gjennomgåelse

Hva er beste praksis for gjennomføring av ledelsens gjennomgåelse? Vi deler våre erfaringer fra våre revisjoner, og går igjennom mål, forberedelser, konklusjoner og oppfølging for best mulig resultat av ledelsens gjennomgåelse.​​​​ Hva gjør de bedriftene som lykkes best?

Kontakt oss

Marianne Pettersson
Training Coordinator

Ønsker du å delta?

Meld deg på her
ISO 9001

Training Information

 • Varighet:

  1 dag

 • Forutsetninger:

  Det er en fordel om deltagerne har satt seg inn i standardens krav relatert til ledelsens gjennomgåelse, og har kjennskap til hvordan ledelsens gjennomgåelse gjennomføres i egen bedrift.

 • Når:
  Legg til i kalender 2017/11/02 09:00 2017/11/02 16:00 Ledelsens gjennomgåelse Hva er beste praksis for gjennomføring av ledelsens gjennomgåelse? Vi deler våre erfaringer fra våre revisjoner, og går igjennom mål, forberedelser, konklusjoner og oppfølging for best mulig resultat av ledelsens gjennomgåelse.​​​​ Hva gjør de bedriftene som lykkes best?
  https://www.dnvgl.no/training/ledelsens-gjennomgaelse-52176
  Dette legger arrangementet til i din kalender. Vennligst husk å registrere deg for å delta på arrangementet.
  Veritasveien 1 false YYYY/MM/DD akeGphYOczrmtQTfhmEQ22349

Oppsatte kurs

Dato
Sted
Tidspunkt
Pris
Dato
8. mai 2019
Sted
Veritasveien 1, Høvik
Tidspunkt
09:00-16:00
Pris
4 990,-
Dato
12. desember 2019
Sted
Veritasveien 1, Høvik
Tidspunkt
09:00-16:00
Pris
4 990,-

​​Formålet med kurset er å dele våre erfaringer rundt beste praksis for ledelsens gjennomgåelse med vekt på god forberedelse.

Målgruppe

Kurset passer for personer som skal lede eller forberede ledelsens gjennomgåelse i sertifiserte bedrifter eller i bedrifter som ønsker å bli sertifisert.


Innhold


Kurset omhandler:

 • Målsetningen ved ledelsens gjennomgåelse
 • Innsamling, analyse og presentasjon av datagrunnlag for gjennomgangen
 • Konklusjoner og oppfølging
Kursholder vil gi innspill og synspunkter på beste praksis. Våre kursholdere har utstrakt erfaring fra en rekke revisjoner innen ulike bransjer og standarder. Selve kurset er bygd opp med en sentral case som benyttes ved kursgjennomføringen.