DNVGL.no

Møte eller workshop? Lær å oppnå planlagte resultater

Hva vil det si å tilrettelegge for gode møter og workshops? Dette kurset gir deg praktisk øvelse i å planlegge og gjennomføre gode og resultatorienterte møter eller workshops.

Kontakt oss

Marianne Pettersson
Training Coordinator

Ønsker du å delta?

Meld deg på her
Small group sitting around table discussing documents. Seen from above.

Training Information

  • Varighet:

    2 dager

Oppsatte kurs

Dato
Sted
Tidspunkt
Pris
Dato
21.-22. mai 2019
Sted
Veritasveien 1, Høvik
Tidspunkt
09:00-16:00
Pris
9 600,-
Dato
20.-21. november  2019
Sted
Veritasveien 1, Høvik
Tidspunkt
09:00-16:00
Pris
9 600,-

​I dette kurset vil du bli utstyrt med kunnskap, verktøy og teknikker for å kunne veilede grupper av mennesker i arbeid mot et felles mål. Du vil lære hva som ligger i veilederrollen og hvordan du kan planlegge og gjennomføre effektive møter, workshops og samlinger.

​Med riktige verktøy kan en gruppe som jobber sammen skape effektive og gode resultater og i tillegg ha det gøy. Vi tilbyr dette kurset til deg som ønsker å få kunnskap om hvordan grupper fungerer og hvordan du kan veilede dem frem til de gode resultatene.  

Målgruppe

Kompetanse om å kunne skreddersy og lede gode workshops, møter og samlinger, er viktig både for ledere, prosjektledere, konsulenter, kursledere og alle andre som jobber med grupper av mennesker og har behov for effektivt, resultatorientert gruppearbeid.    


Innhold

Kurset gir deg en verktøykasse med grunnleggende veiledningsteknikker og metoder som kan benyttes i ulike typer situasjoner. Gjennom praktiske oppgaver og øvelser vil du få mulighet til å trene på viktige ferdigheter som for eksempel spørsmålsteknikk, aktiv lytting, håndtering av vanskelige situasjoner, endring av gruppeenergi, samt improvisasjon. 

Vårt mål er at du etter kurset vil:

  • gjenkjenne og mestre viktige ferdigheter for en gruppeveileder
  • kunne bruke grunnleggende teknikker
  • forstå hvordan forberedelse er nøkkel til suksess
  • oppnå økt trygghet i rollen som gruppeveileder