DNVGL.no

Versjon 4.0 av FSSC 22000 – oppgradering, forståelse og tolkning

FSSC 22000, versjon 4.0, trer i kraft 1. januar 2018. For virksomheter/organisasjoner som allerede er sertifisert etter FSSC 22000 betyr dette at revisjoner fra og med 2018 blir gjennomført i henhold til den nye versjonen. Delta på kurs og bli klar for oppgraderingen.

Kontakt oss

Marianne Pettersson
Training Coordinator

Ønsker du å delta?

Meld deg på her
SHARE:
PRINT:
GLOBAL G.A.P. Compound Feed Manufacturing

Training Information

  • Varighet:

    1 dag

  • Når:
    Legg til i kalender 2018/05/24 09:00 2018/05/24 16:00 Versjon 4.0 av FSSC 22000 – oppgradering, forståelse og tolkning FSSC 22000, versjon 4.0, trer i kraft 1. januar 2018. For virksomheter/organisasjoner som allerede er sertifisert etter FSSC 22000 betyr dette at revisjoner fra og med 2018 blir gjennomført i henhold til den nye versjonen. Delta på kurs og bli klar for oppgraderingen.
    https://www.dnvgl.no/training/versjon-4-0-av-fssc-22000-oppgradering-forstaelse-og-tolkning-52241
    Dette legger arrangementet til i din kalender. Vennligst husk å registrere deg for å delta på arrangementet.
    Veritas 1 false YYYY/MM/DD akeGphYOczrmtQTfhmEQ22349

Oppsatte kurs

Dato
Sted
Tidspunkt
Pris
Dato
24. mai 2018
Sted
Høvik
Tidspunkt
09:00-16:00
Pris
4.900,-

Formålet med dette kurset er å gi deg et godt innblikk i de nye kravene i FSSC 22000 standarden versjon 4.0, slik at du etter kurset forstår kravene og er klar til å implementere den nye standarden i din virksomhet.

Utbytte:

Etter kurset vil du ha en god forståelse av:
  • Hva du skal overveie når du oppgraderer ditt ledelsessystem med hensikt på å oppfylle kravene i den nye FSSC 22000 standarden
  • Kravene i den nye FSSC 22000 standarden – hva er nytt i forhold til den tidligere utgaven og hvilken innvirkning har dette på ditt ledelsessystem?
  • Tolkning av kravene i den nye standarden
  • Food Vulnerability
  • Verktøy for håndtering av de nye kravene til matvaresikkerhet
  • Organisering av overgangen til den nye standarden

Kurset passer for:    

  • Personer med ansvar for trygg mat, kvalietssjefer, kvalitetskoordinatorer og andre fagfolk som er involvert i å utvikle et nytt ledelsessystem for matvaresikkerhet, eller forbereder seg på å oppgradere det eksisterende ledelsessystemet til den nye standarden 
  • Undervisere og konsulenter som har bruk fro grunnleggende kjennskap til endringene i den reviderte FSSC 22000 standarden

Hvorfor delta på kurs:

  • Kurset gir en god forståelse av hvilken innvirkning de nye kravene har på ditt ledelsessystem
  • Kurset gir deg et godt grunnlag for implementering av de nye kravene og oppdatering til den nye versjonen av standarden 
  • Mulighet for dialog med andre som står overfor lignende utfordringer