DNVGL.no

Versjon 5.0 av FSSC 22000

GLOBAL G.A.P. Compound Feed Manufacturing

Delta på kurs og bli klar for oppgraderingen.

Formålet med dette kurset er å gi deg et godt innblikk i de nye kravene i FSSC 22000 standarden versjon 5.0, slik at du etter kurset forstår kravene og er klar til å implementere den nye standarden i din virksomhet.

Utbytte:

Etter kurset vil du ha en god forståelse av:
  • Hva du skal overveie når du oppgraderer ditt ledelsessystem med hensikt på å oppfylle kravene i den nye FSSC 22000 standarden
  • Kravene i den nye FSSC 22000 standarden – hva er nytt i forhold til den tidligere utgaven og hvilken innvirkning har dette på ditt ledelsessystem?
  • Tolkning av kravene i den nye standarden
  • Food Vulnerability
  • Verktøy for håndtering av de nye kravene til mattrygghet
  • Organisering av overgangen til den nye standarden

Kurset passer for:    

  • Personer med ansvar for trygg mat, kvalitetssjefer, kvalitetskoordinatorer og andre fagfolk som er involvert i å utvikle et nytt ledelsessystem for mattrygghet, eller forbereder seg på å oppgradere det eksisterende ledelsessystemet til den nye standarden 
  • Undervisere og konsulenter som har bruk for grunnleggende kjennskap til endringene i den reviderte FSSC 22000 standarden

Hvorfor delta på kurs:

  • Kurset gir en god forståelse av hvilken innvirkning de nye kravene har på ditt ledelsessystem
  • Kurset gir deg et godt grunnlag for implementering av de nye kravene og oppdatering til den nye versjonen av standarden 
  • Mulighet for dialog med andre som står overfor lignende utfordringer 


 

Formålet med dette kurset er å gi deg et godt innblikk i de nye kravene i FSSC 22000 standarden versjon 5.0, slik at du etter kurset forstår kravene og er klar til å implementere den nye standarden i din virksomhet.

Utbytte:

Etter kurset vil du ha en god forståelse av:
  • Hva du skal overveie når du oppgraderer ditt ledelsessystem med hensikt på å oppfylle kravene i den nye FSSC 22000 standarden
  • Kravene i den nye FSSC 22000 standarden – hva er nytt i forhold til den tidligere utgaven og hvilken innvirkning har dette på ditt ledelsessystem?
  • Tolkning av kravene i den nye standarden
  • Food Vulnerability
  • Verktøy for håndtering av de nye kravene til mattrygghet
  • Organisering av overgangen til den nye standarden

Kurset passer for:    

  • Personer med ansvar for trygg mat, kvalitetssjefer, kvalitetskoordinatorer og andre fagfolk som er involvert i å utvikle et nytt ledelsessystem for mattrygghet, eller forbereder seg på å oppgradere det eksisterende ledelsessystemet til den nye standarden 
  • Undervisere og konsulenter som har bruk for grunnleggende kjennskap til endringene i den reviderte FSSC 22000 standarden

Hvorfor delta på kurs:

  • Kurset gir en god forståelse av hvilken innvirkning de nye kravene har på ditt ledelsessystem
  • Kurset gir deg et godt grunnlag for implementering av de nye kravene og oppdatering til den nye versjonen av standarden 
  • Mulighet for dialog med andre som står overfor lignende utfordringer 


 

Betingelser ved kurspåmelding

Om kursgjennomføringen

Utskrift av kursmateriell